dilluns, 15 de juny del 2020

Missatge fi de curs 2020



Hola nins i nines, aquesta és la darrera setmana de curs i estaríem assatjant el Festival i fent moltes altres coses junts...però la situació de pandèmia que vivim ens ha fet canviar moltes coses de la vida i de
l'escola, però sempre aprenem coses noves, per exemple a adaptar-nos a la nova situació quedant a casa quan era necessari, treballant tasques de l'escola des de casa i estar amb la família i valorar el que tenim...També hem vist que som un poble,una ciutat, un país ...que ens hem unit per a aconseguir un repte, i que junts tot és posible... ho hem aconseguit!, 
(però no podem baixar sa guàrdia perquè encara no tenim la vacuna i és important rentar-se les mans molt sovint). Aquesta és una lliçó de vida que sempre ens acompanyarà. 
Vos hem enyorat molt i hem estat molt contents de veurer-vos als vídeos fent educació física.Vos hem de donar l'enhorabona de la tasca que heu fet ,estam molt orgullosos de voltros!!! 
També ens agraderia que fessiu arribar a les vostres famílies les gràcies per la seva col.laboració i ajuda perquè ens han ajudat molt a fer posible l'escola virtual.GRÀCIES!! 
I per a desitjar-vos un Bon Estiu ,els mestres d' Educació Fisica vos hem preparat un vídeo ( clica damunt)

BON ESTIU 2020😃

Ens retrobam el setembre més forts i amb més ganes que mai.